Waar?

Geen regionale beperkingen

Voor de ontruiming of opruiming van inboedels bedient Uwinboedelservice klanten enkel in West-Vlaanderen. Onze uitvalsbasis is gelegen in de regio Ieper, van waaruit we snel en efficiënt kunnen werken om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.

Voor de aankoop van antiek, brocante, verzamelobjecten of emailleborden gaan we echter over de landsgrenzen heen. We zijn voortdurend op zoek naar unieke en zeldzame stukken om onze collectie aan te vullen. Daarom reizen we regelmatig naar verschillende locaties binnen en buiten België om de beste en meest interessante stukken te vinden.

Bij Uwinboedelservice hechten we veel waarde aan kwaliteit, zowel in onze dienstverlening als in onze producten. Of u nu op zoek bent naar een specifiek antiek stuk of uw inboedel wilt laten ontruimen, wij zorgen ervoor dat u altijd de best mogelijke service en kwaliteit krijgt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken.

contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info

Wij komen tot bij u!

Geen zorgen meer over het weggooien van nog bruikbare spullen! Onze inboedelservice haalt gratis alle nog bruikbare goederen bij u op. Van meubels tot huishoudelijke apparaten, wij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Neem contact op en lever een bijdrage aan duurzaamheid!