wat we doen

Investeren, aankoop en verkoop van emailleborden

Emailleborden

Investeren in emailleborden

Emaille borden kopen of verkopen?

Wij zijn opkoper van deze reclameborden!

Emailleborden zijn tegenwoordig erg populair bij verzamelaars en investeerders vanwege hun nostalgische uitstraling en duurzaamheid. Deze borden worden vaak gezien als een kunstwerk dat de geschiedenis van een bepaald merk of product vertelt en kunnen daarom zeer waardevol zijn voor verzamelaars.

Het investeren in emailleborden kan het meest nuttig zijn als u investeert in kwaliteitsvolle borden met een historisch verhaal. Authenticiteit en kwaliteit zijn belangrijk bij het bepalen van de waarde van emailleborden. Bovendien zijn emailleborden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en werden ze met de hand vervaardigd, waardoor ze lang meegaan en hun waarde behouden.

Emailleborden

Waarop te letten?

Als u overweegt om te investeren in emailleborden, is het belangrijk om de authenticiteit van het bord te verifiëren voordat u een aankoop doet.

Daarnaast is het belangrijk om de staat van het bord te overwegen. Emailleborden die in goede staat zijn, zijn vaak meer waard dan borden die beschadigd zijn. Als u een beschadigd bord koopt, moet u er rekening mee houden dat het restaureren van het bord de waarde ervan kan verminderen.

Kortom, het investeren in emailleborden kan een interessante en winstgevende onderneming zijn voor verzamelaars en investeerders. Maar zoals bij elke investering is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en de authenticiteit en staat van het bord te verifiëren voordat u uw geld investeert.

OPGELET: er zijn veel vervalsingen op de markt die er heel echt uitzien, maar niet dezelfde waarde hebben als een authentiek bord.

Investeren in emailleborden uw inboedelservice kan je hierbij helpen
Emailleborden

Emailleborden te koop?

Heeft u ooit een oude garage, schuur of zolder opgeruimd en daarbij een verzameling emailleborden gevonden? Of heeft u misschien geërfd van een familielid die een collectie emailleborden bezat? Als u deze borden niet bewaart als erfstuk of decoratie, kan het interessant zijn om ze te verkopen en er geld voor terug te krijgen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de waarde van een emaillebord kan veranderen naarmate de tijd verstrijkt, en dat de vraag naar bepaalde borden kan toenemen of afnemen. Het is daarom verstandig om uw emailleborden regelmatig te laten taxeren om er zeker van te zijn dat u een eerlijke prijs krijgt bij verkoop.

Emailleborden

Verkoop van emailleborden

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van emailleborden, kunt u profiteren van een markt die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Emailleborden zijn vaak historische en zeldzame stukken, en kunnen een mooie aanvulling zijn op een collectie of als decoratief item in huis of op kantoor.

Het kopen van emailleborden kan echter een uitdaging zijn, omdat het vinden van kwaliteitsvolle borden met een historisch verhaal niet altijd gemakkelijk is. Een optie kan zijn om contact op te nemen met specialisten in emailleborden die vaak een uitgebreide kennis hebben van de markt en die kunnen helpen bij het vinden van de juiste borden voor uw collectie.