Voor wie?

U bent een Notaris?

Onze inboedelservice is gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en het opruimen van inboedels. Wij werken vaak samen met notarissen die ons inschakelen voor het leegmaken van woningen na bijvoorbeeld een overlijden of verhuis. Als ervaren partner begrijpen wij de specifieke noden van notarissen bij opruimingen en denken wij mee over de praktische en financiële aspecten.

Wij begrijpen dat een inboedel opruimen na een overlijden of verhuis gevoelig kan liggen en dat het vaak snel moet gebeuren. Daarom zorgen wij ervoor dat de inboedel snel en efficiënt wordt opgeruimd, zodat de woning zo snel mogelijk leeg en schoon kan worden opgeleverd. Bovendien bieden wij een totaalservice aan waarbij wij niet enkel de inboedel opruimen, maar ook herstellingen uitvoeren en eventueel schoonmaakwerk verrichten.

Bij het leegmaken van woningen denken wij ook aan het financiële aspect voor notarissen. Zo zijn wij steeds op zoek naar waardevolle spullen die eventueel kunnen worden verkocht om de kosten te drukken. Daarnaast beschikken wij over de nodige kennis en ervaring om bijvoorbeeld antiek of kunst op een correcte manier te taxeren.

Kortom, wij bieden een totaalservice aan voor notarissen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het opruimen van inboedels. Wij denken mee over de praktische en financiële aspecten en zorgen ervoor dat de woning snel en efficiënt wordt opgeruimd.

Opruim of verhuisdienst voor notarissen uw inboedelservice
Voor wie

Voor wie zijn we nog actief

Contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info