Zo pakken we het aan

Zorgeloos uw inboedel ontruimen

Stap 1

Telefonisch of mail contact

Bij Uwinboedelservice.be verloopt het contact in diverse stappen om u de beste service te bieden. De eerste stap is om ons bij voorkeur telefonisch te contacteren. Op deze manier kunnen we onze werkwijze nog eens snel overlopen en kunnen we u onmiddellijk verder helpen. Want, zoals ze zeggen, "een beller is sneller".

Na het telefoongesprek vragen we u vriendelijk om alle nodige gegevens door te mailen naar ons e-mailadres. Op deze manier hebben we alle informatie die we nodig hebben om uw aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen en over te kunnen gaan naar stap 2.

Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

een eerste contact met uwinboedelservice
Stap 2

Een bezoek inplannen

Nadat we alle nodige gegevens hebben ontvangen, gaan we over tot het maken van een afspraak. Samen kiezen we een datum en tijdstip die het voor U past.

Dankzij onze flexibele manier van werken, kunnen we de inboedel meestal binnen de 7 werkdagen bezichtigen. Ons team zal dan de waarde van de inboedel schatten en een offerte opmaken.

Vooraleer we overgaan naar stap 3, is het belangrijk om te weten welke goederen er wel en niet weg mogen uit de woning. We raden u aan om post-it stickers te hangen bij de goederen die u wenst te behouden. Zo vermijdt u misverstanden tijdens de inventarisatie.

Ons team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

correcte afspraken bij uw inboedelservice
Stap 3

Het plaatsbezoek

We begrijpen dat elke inboedel anders is, en daarom bekijken we in deze stap hoeveel verkoopbare materialen er nog in de woning aanwezig zijn, hoeveel afval er moet worden verwijderd en welk materiaal we moeten voorzien om de ontruiming zo vlot mogelijk te laten verlopen.

We zorgen er ook voor dat we de bereikbaarheid van de woning goed inschatten en of er eventuele parkeervergunningen nodig zijn voor onze verhuiswagen. Indien van toepassing regelen wij alle formaliteiten hiervoor.

Na deze fase gaan we over tot het opstellen van een offertevoorstel op maat.

Plaatsbezoek door een uwinboedelservice expert
Stap 4

Offertevoorstel

Na de bezichtiging van de woning stellen we graag een offertevoorstel op maat voor u op. Hierbij houden we rekening met de specifieke behoeften van uw woning, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van onze service.

Onze offertes zijn altijd transparant en duidelijk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, plannen we de ontruiming in en gaan we zo snel mogelijk aan de slag om uw woning professioneel en efficiënt leeg te maken.

We houden u op de hoogte van onze voortgang en zorgen ervoor dat alles volgens afspraak verloopt.

U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze ontruiming van uw woning.

correcte offerte voor de verwijdering van uw inboedel bij uwinboedelservice
Stap 5

Het ontruimen kan starten

Nadat u akkoord bent gegaan met ons offertevoorstel, stellen we eerst een inboedelcontract op in twee exemplaren, waarin staat vermeld wat er eventueel in de woning moet blijven. Pas nadat het contract is opgesteld, kunnen we aan de slag gaan met het leegmaken van uw pand.

U kunt vertrouwen op ons ervaren team met Vlaamse werklust en gedrevenheid om uw woning snel en efficiënt te ontruimen. We vragen u om zelf de woning te openen en te sluiten, of uw kan een sleutel aan ons overhandigen.

Onze doelstelling is om de ontruiming binnen 1 à 2 werkdagen te voltooien.

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, nemen we contact met u op en bezichtigen we samen de woning om te controleren of alles naar wens is ontruimd en opgekuist. Bij uwinboedelservice.be staat uw tevredenheid centraal en daarom zorgen we ervoor dat we de ontruiming tot in de puntjes verzorgen.