hoe we het doen

Rollend materieel

Rollend materieel

Eigen verhuiswagen

Uwinboedelservice beschikt over een moderne en goed uitgeruste verhuiswagen om woningen te ontruimen.

Onze verhuiswagen is van alle gemakken voorzien om het ontruimen van uw woning snel en efficiënt te laten verlopen.

Deze is ruim genoeg om grote meubelstukken, huishoudelijke apparaten, en andere grote spullen te vervoeren. Bovendien beschikt onze verhuiswagen over verschillende hulpmiddelen om uw spullen veilig te kunnen vervoeren, zoals verhuisdekens, spanbanden en steekwagens.

De bestelwagens van Uw inboedelservice
Rollend materieel

Verhuislift

Uwinboedelservice beschikt ook over een professionele verhuislift, die wij inzetten bij het ontruimen van woningen op hogere verdiepingen.

Onze verhuislift is van alle gemakken voorzien om het ontruimingsproces soepel en efficiënt te laten verlopen.

Onze ervaren en deskundige medewerkers weten precies hoe ze de verhuislift optimaal kunnen benutten om uw spullen veilig te kunnen vervoeren. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wij begrijpen dat het ontruimen van een woning op hogere verdiepingen vaak gepaard gaat met extra uitdagingen en risico's.

Daarom zetten wij onze verhuislift altijd in om het ontruimingsproces veilig en efficiënt te laten verlopen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van uw spullen van hogere verdiepingen.

uw inboedelservice met verhuislift
Rollend materieel

Ruime opslagplaats

Bij Uwinboedelservice beschikken we over een ruime opslagplaats waar we uw inboedel na een ontruiming kunnen sorteren en inventariseren.

Hierbij gaan we zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat uw spullen op de juiste manier worden behandeld en er niets verloren gaat.

Na het sorteren van uw spullen, beoordelen we welke goederen geschikt zijn voor hergebruik en welke goederen naar de afvalverwerker moeten worden gebracht.

Dit doen we met de grootste zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid, omdat we ons bewust zijn van het belang van een duurzaam en verantwoordelijk gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen.

Uw inboedelservice loodsen en bestelwagens