midway formule

Het leegmaken van de 
woning evenredig met de waarde

Bent u op zoek naar een oplossing voor het leegmaken van een woning, waarbij de waarde van de inboedel evenredig is aan de kosten van de opruiming? Dan bieden wij u onze MIDWAY formule aan, waarbij u als eigenaar van het pand geen kosten hoeft te maken voor de ontruiming.

Onze ervaren medewerkers zullen de woning zorgvuldig ontruimen, waarbij we alle inboedel en andere spullen verwijderen en afvoeren. Hierbij houden we rekening met de waarde van de inboedel, zodat de kosten van de opruiming evenredig zijn aan de waarde van de spullen.

Wij begrijpen dat het ontruimen van een woning vaak gepaard gaat met emoties en stressvolle situaties. Daarom zullen wij er alles aan doen om de ontruiming zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat de woning na de ontruiming netjes wordt achtergelaten, zodat u als eigenaar van het pand zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Heeft u interesse in onze tweede formule voor het ontruimen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen.

Het leegmaken van de  woning tegen betaling midway formule uw inboedelservcie
Onze formules

Wij kozen voor de BASIC formule van uwinboedelservice.be en raden dit iedereen aan.

Familie Janssens, Ieper

Contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info