golden formule

Het leegmaken tegen
een vergoeding.
U ontvangt geld!

Heeft u een woning die ontruimd moet worden, waarbij de waarde van de inboedel niet evenredig is aan de kosten van de opruiming? Dan bieden wij onze GOLDEN formule aan. Hierbij ontvangt u als klant een bijkomende vergoeding voor de ontruiming van de woning en worden alle afval en op te ruimen goederen meegenomen.

Bovendien nemen wij ook al het afval en alle op te ruimen goederen mee, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de woning na de ontruiming netjes wordt achtergelaten, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wij begrijpen dat het ontruimen van een woning vaak gepaard gaat met emoties en stressvolle situaties. Daarom zullen wij er alles aan doen om de ontruiming zo vlot en snel mogelijk te laten verlopen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te begeleiden bij de ontruiming van uw woning.

Heeft u interesse in onze derde formule voor het ontruimen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Het leegmaken tegen een vergoeding. U ontvangt geld van uwinboedel service

Wij kozen voor de BASIC formule van uwinboedelservice.be en raden dit iedereen aan.

Familie Janssens, Ieper

Contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info