basic formule

Het leegmaken van de 
woning tegen betaling.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het ontruimen van een woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse formules aan om aan uw wensen en behoeften te voldoen.

Onze eerste BASIC formule is het leegmaken van een woning tegen betaling. Deze formule is geschikt voor situaties waarbij de waarde van de inboedel lager is dan de kosten van het leegmaken van de woning. In deze gevallen zullen wij de volledige ontruiming van de woning verzorgen, waarbij we zorgen dat alle spullen zorgvuldig worden verwijderd en afgevoerd.

Onze ervaren en professionele medewerkers staan garant voor een efficiënte en veilige ontruiming van de woning. Wij zorgen er ook voor dat de woning na de ontruiming netjes wordt achtergelaten, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Heeft u interesse in onze eerste formule voor het ontruimen van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Het leegmaken van de  woning tegen betaling uw inboedelservice
Onze formules

Wij kozen voor de BASIC formule van uwinboedelservice.be en raden dit iedereen aan.

Familie Janssens, Ieper

Contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info