Voor wie?

U bent een verzekeraar?

Onze inboedelservice is gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en het opruimen van inboedels. Wij werken vaak samen met verzekeraars en verzekeringsmaatschappijen die ons inschakelen voor het leegmaken van woningen na bijvoorbeeld een brand, waterschade of na een inbraak. Als ervaren partner begrijpen wij de specifieke noden van verzekeraars en denken wij mee over de praktische en financiële aspecten.

Wij begrijpen dat het leegmaken van woningen na bijvoorbeeld een brand, waterschade of inbraak snel en efficiënt moet gebeuren. Daarom zorgen wij ervoor dat de inboedel snel en op een respectvolle manier wordt opgeruimd, zodat de woning zo snel mogelijk leeg en schoon kan worden opgeleverd. Bovendien bieden wij een totaalservice aan waarbij wij niet enkel de inboedel opruimen, maar ook herstellingen uitvoeren en eventueel schoonmaakwerk verrichten.

Kortom, wij bieden een totaalservice aan voor verzekeraars en maatschappijen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het opruimen van inboedels. Wij denken mee over de praktische en financiële aspecten en zorgen ervoor dat de woning snel en op een respectvolle manier wordt opgeruimd.

Voor wie

Voor wie we nog actief zijn

Contact

Contacteer ons
hier nu voor
een offerte of
meer info