wat we doen

Aankoop en verkoop antiek

Aankoop van antiek en brocante

Bij Uwinboedelservice hebben we een passie voor antiek en brocante en zijn we gespecialiseerd in het aankopen van waardevolle objecten uit vervlogen tijden. We begrijpen dat elk stuk een verhaal heeft en daarom nemen we altijd de tijd om te luisteren naar de geschiedenis achter de objecten die we aangeboden krijgen.

Als ervaren handelaars zijn we altijd op zoek naar bijzondere antieke decoratie, kunstwerken en andere waardevolle objecten.

Wanneer u antieke objecten te koop heeft, bieden wij u een eerlijke prijs en een professionele en snelle afhandeling. We zorgen ervoor dat uw objecten de aandacht krijgen die ze verdienen en vinden ze een nieuwe thuis bij liefhebbers die ze waarderen.

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen

Aankoop en verkoop antiek uw inboedelservice

Verkoop van antiek en brocante

Als u op zoek bent naar unieke antieke meubels, kunstwerken, decoratie of brocante items, dan bent u bij Uwinboedelservice aan het juiste adres.

Onze collectie is altijd in beweging en we voegen regelmatig nieuwe objecten toe aan ons assortiment.

Maak vandaag nog een afspraak om onze antieke en brocante collectie te bezichtigen en ontdek de bijzondere verhalen achter elk stuk.

U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons magazijn.

Let wel, enkel op afspraak.

Aankoop en verkoop antiek uw inboedelservice
Wat we nog doen