Wij komen naar uw regio

Opruiming en opkopen inboedels in de regio Izegem

Uw inboedelservice is een professionele ontruimingsfirma die werkzaam is over verschillende gemeentes en steden heen.

Wij zijn dé ontruimer of opkoper bij uitstek voor uw inboedel! Of het nu gaat over een volledige of gedeeltelijke ontruiming van een woning of bedrijfsgebouw, in beide gevallen kunt u beroep doen op ons.

Of u nu te maken hebt met een verhuis, sterfgeval, vertrek rusthuis, stopzetting zaak,... Wij bekijken graag de mogelijkheden met U.

Ook voor het opkopen van losse stukken antiek of brocante kunt u beroep doen op ons, wij als opkoper komen graag ter plaatse om alle mogelijkheden te bekijken.

Of u nu in een grote stad of een kleinere gemeente woont, bij ons kunt u altijd terecht voor een professionele en betrouwbare ontruiming van uw inboedel. Onze ervaren en getrainde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het opruimen of opkopen van uw inboedel, appartement, kantoor of bedrijfspand.

We zijn actief in de hele regio West-Vlaanderen en daarbuiten. Dit betekent dat we klanten bedienen in onder andere Ieper, Kortrijk, Roeselare, Brugge en Oostende. Ongeacht waar u zich bevindt in de regio, wij komen graag bij u langs om u te helpen bij uw inboedel opruiming.

Bij Uw inboedelservice staan we voor een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een professionele en efficiënte service, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken.

Wij staan in voor zowel de opkoop, ontruiming of opruiming van uw inboedel!

Opruiming

Opruiming van woningen - loodsen - schuren


Uwinboedelservice biedt haar diensten aan in diverse gemeenten en steden, ongeacht of u in een grote stad of een kleinere gemeente verblijft. Wij zijn uw betrouwbare en professionele partner voor het ontruimen van uw inboedel, zoals woningen, appartementen, kantoren en bedrijfspanden. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die u graag ondersteunen bij het opruimen van uw pand.

Onze werkzaamheden strekken zich uit over de gehele regio West-Vlaanderen en verder. Waar u zich ook bevindt binnen deze regio, wij komen met genoegen naar u toe om u te assisteren bij uw inboedelontruiming.

Bij Uwinboedelservice staat persoonlijke service en kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een professionele en doeltreffende aanpak, waarbij wij te allen tijde rekening houden met uw specifieke wensen en eisen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak in te plannen.

bestelwagen uw inboedelservice ontruiming van woningen

Voornamelijk actief in

Wij komen tot bij u!

Geen zorgen meer over het weggooien van nog bruikbare spullen! Onze inboedelservice haalt gratis alle nog bruikbare goederen bij u op. Van meubels tot huishoudelijke apparaten, wij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Neem contact op en lever een bijdrage aan duurzaamheid!