Oud meubilair die in de weg staat? Geen probleem!

Uw inboedelservice recycleert oude meubelen

Heeft u oude meubelen die niets meer waard zijn en wilt u deze graag laten afbreken en afvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het afbreken en wegbrengen van oude meubelen naar het recyclagepark.

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om van oude meubelen af te komen, en daarom bieden wij deze service aan. Onze professionals komen bij u langs om de meubelen af te breken en vervolgens weg te voeren naar het recyclagepark. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren van uw oude meubelen.

Het afbreken en wegbrengen van oude meubelen is echter geen gratis service. Wij vragen een kleine vergoeding voor het afbreken en wegbrengen van de meubelen naar het recyclagepark. De kosten zijn afhankelijk van het type meubel en de omvang van de opdracht. Wij geven u uiteraard voordien een duidelijke prijsofferte, zodat u weet waar u aan toe bent.

Opruiming

Opruiming van woningen - loodsen - schuren

Uwinboedelservice is werkzaam over verschillende gemeentes en steden heen. Of u nu in een grote stad of een kleinere gemeente woont, bij ons kunt u altijd terecht voor een professionele en betrouwbare ontruiming van uw inboedel. Onze ervaren en getrainde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het opruimen van uw woning, appartement, kantoor of bedrijfspand.

We zijn actief in de hele regio West-Vlaanderen en daarbuiten.

Ongeacht waar u zich bevindt in de regio, wij komen graag bij u langs om u te helpen bij uw inboedel opruiming.

Bij Uwinboedelservice staan we voor een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een professionele en efficiënte service, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken.

bestelwagen uw inboedelservice ontruiming van woningen

Containerpark aan huis regio West-Vlaanderen

Wij komen tot bij u!

Geen zorgen meer over het weggooien van nog bruikbare spullen! Onze inboedelservice haalt gratis alle nog bruikbare goederen bij u op. Van meubels tot huishoudelijke apparaten, wij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Neem contact op en lever een bijdrage aan duurzaamheid!