U verhuist binnenkort?

Verhuisplannen? Wij helpen u graag.

Bent u van plan om te verhuizen en heeft u hulp nodig bij het verhuizen van uw inboedel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het ontruimen van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in het verhuizen van uw inboedel.

Onze professionals zijn ervaren in het verhuizen van inboedel, groot of klein. Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwe woning of uw bedrijf wilt verhuizen naar een ander pand, wij staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig wordt verplaatst naar de nieuwe locatie.

Onze verhuisservice biedt verschillende opties, van het in- en uitpakken van uw inboedel tot het demonteren en monteren van uw meubels. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel veilig en onbeschadigd aankomt op de nieuwe locatie.

In vergelijking met vele andere verhuisfirma's uit de regio mag u als klant ook meehelpen hieraan, zo kunnen wij de kosten hiervan zo laag mogelijk houden.

Dus, als u hulp nodig heeft bij het verhuizen van uw inboedel, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan voor u klaar en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Onze verhuisdienst is enkel mogelijk in West-Vlaanderen.

Enkele steden & gemeentes waar wij voornamelijk actief zijn: Ardooie, Hollebeke, Koksijde, Nieuwpoort, De Panne,Oostende, Brugge, Deerlijk, Deinze, Diksmuide, Gullegem, Harelbeke, Heule, Hooglede, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Zwevegem, Menen, Meulebeke, Moorslede, Oostkamp, Oostrozebeke, Bissegem, Roeselare, Tielt, Torhout, Waregem, Wevelgem, en Lichtervelde

Waar we actief zijn

Geen regionale beperkingen binnen West-Vlaanderen

Wij komen tot bij u!

Geen zorgen meer over het weggooien van nog bruikbare spullen! Onze inboedelservice haalt gratis alle nog bruikbare goederen bij u op. Van meubels tot huishoudelijke apparaten, wij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Neem contact op en lever een bijdrage aan duurzaamheid!