Uw inboedelservice zoekt oude meubelen!

Gezocht!

Door onze stijgende vraag voor export zijn wij steeds op zoek naar kwaliteitsmeubelen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om van oude meubelen af te komen, en we willen u daarom graag helpen. Echter, het is belangrijk om te weten dat niet ieder meubel waarde heeft.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het opkopen van oude meubelen en kunnen u snel vertellen of uw meubel waarde heeft.

Indien uw meubelen waarde hebben, bieden we u een eerlijke prijs en halen we het meubel bij u op. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar unieke en duurzame meubels.

Als uw meubel geen waarde heeft, zullen we u dit eerlijk vertellen en u eventueel helpen om het meubel op een andere manier te verwerken. Bijvoorbeeld door het te recyclen.

Dit kan gaan over volledige eetkamers, massieve tafels, slaapkamers, antieke kasten, salons, etc.

Wij zijn voornamelijk op zoek naar meubilair in volgende stijlen: louis quinze, louis philippe, louis seize, chippendale, vintage meubelen, vintage dressoirs, industriele ladenkasten, etc.

Opruiming

Opruiming van woningen - loodsen - schuren

Uwinboedelservice is werkzaam over verschillende gemeentes en steden heen. Of u nu in een grote stad of een kleinere gemeente woont, bij ons kunt u altijd terecht voor een professionele en betrouwbare ontruiming van uw inboedel. Onze ervaren en getrainde medewerkers staan klaar om u te helpen bij het opruimen van uw woning, appartement, kantoor of bedrijfspand.

We zijn actief in de hele regio West-Vlaanderen en daarbuiten.

Ongeacht waar u zich bevindt in de regio, wij komen graag bij u langs om u te helpen bij uw inboedel opruiming.

Bij Uwinboedelservice staan we voor een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een professionele en efficiënte service, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken.

bestelwagen uw inboedelservice ontruiming van woningen

Containerpark aan huis regio West-Vlaanderen

Wij komen tot bij u!

Geen zorgen meer over het weggooien van nog bruikbare spullen! Onze inboedelservice haalt gratis alle nog bruikbare goederen bij u op. Van meubels tot huishoudelijke apparaten, wij zorgen ervoor dat uw spullen een tweede leven krijgen. Neem contact op en lever een bijdrage aan duurzaamheid!